Novosti

19/12/2015

Otvoreno klizalište na Karolini

Danas je svoja vrata i službeno otvorilo pulsko klizalište koje je ove godine smješteno na Karolini. Otvorenju ovog, za brojne Puljane omiljenog blagdanskog okupljališta, nazočile su zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci i dječja gradonačelnica Pule Lara Kapelto koja je stigla u pratnji članova Dječjeg gradskog vijeća.

"Ovo naše klizalište opisala bih kao mjesto susreta i pozitivnih vibracija " kazala je Puh Belci te je nadodala kako vjeruje da će klizalište postati prostor druženja svih ljubitelja klizanja u nadolazećim blagdanskim danima. Riječima zamjenice gradonačelnika pridružila se i Lara Kapeoloto koju je jako razveselila činjenica da će i Pula imati svoje klizalište.  

Nakon uvodnog obraćanja zamjenica gradonačelnika i dječja gradonačelnica simbolično su prerezale tortu te proglasile klizalište službeno otvorenim. Zabava se nastavila uz akustični duo The Blondes te DJ Keđa, a dok najmlađe posjetioce razveseliti Djed Mraz.

Svi zaljubljenici klizanja na ledu te oni koji će to tek postati moći će klizati od nedjelje do srijede u terminu od 9.00 do 22.00 sata te od četvrtka do subote od 9.00 do 24.00 sata. Cijena ulaznice u terminu od 9.00 do 16.00 sati iznosit će 10,00 kuna, a od 16.00 do 22.00/24.00 sata bit će 15,00 kuna, dok će najam klizaljka biti 5.00 kuna. Za posjetitelje klizališta u pripremi je zabavni program sa DJ-jem, živom glazbom, animatorima i učiteljima klizanja.

Klizalište će upotpunjavati ovaj blagdanski ugođaj Pule sve do 24. siječnja 2016. godine.