Trgovinska akcija Love Shopping za Valentinovo

PODIJELI
12 / 02 / 2018

U srijedu, 14.02.2018. na Valentinovo,  održat će se, Love Shopping, prva od četiri trgovinske akcije u Puli  predviđene za 2018. godinu. Sve trgovine, njih 50 u širem centru grada,  uključene u akciju  davati će popuste od najmanje 15% tijekom cijelog dana. Trgovine će biti otvorene po svom uobičajenom radnom vremenu.
 
U sklopu Love Shoppinga i ove godine organizirana je nagradna igra koja traje  od četvrtka, 8.veljače  do srijede, 14. veljače 2018. Svi kupci mogu ispuniti nagradni listić i  u mogućnosti su  osvojiti nagradu u trgovini u kojoj su ostvarili kupnju. Svaka trgovina osigurala je po jednu vrijednu nagradu ili poklon bon. Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se 16.02.2018.  oslijed izvlačenja dobitnika će početi od zadnje Imena dobitnika nagrada biti će objavljena na web stranici TZ Pule www.pulainfo.hr i Grada Pule  www.pula.hr po održanom izvlačenju.
 
Love Shopping organizira Udruženje obrtnika Pula, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Grad Pula i Turistička zajednica grada.