Projekt PORIV - Podrška razvoju infrastrukture volonterstva

PODIJELI
08 / 03 / 2018

Volonterski centar Istra poziva građane na sudjelovanje u aktivnostima projekta PORIV – Podrška razvoju infrastrukture volonterstva, koji je usmjeren ka rješavanju problema nedostatne razvijenosti kapaciteta ključnih dionika u razvoju i promociji volonterstva – organizacija koje uključuju volontere i volonterskih centara te na sudjelovanje u izobrazbi "Menadžment volonterskih programa".

Izobrazba "Menadžment volonterskih programa" namijenjena je predstavnicima/cama organizacija civilnog društva te javnih ustanova u području socijalne skrbi, a zbog propozicija natječaja u edukaciju se mogu uključiti osobe koje su u organizaciji/ustanovi zaposlene temeljem ugovora o radu. Izobrazba je dio projekta PORIV – Podrška razvoju infrastrukture volonterstva, koji se provodi u partnerstvu Udruge za razvoj civilnog društva SMART – Volonterskog centra Rijeka, Volonterskog centra Istra,  CARPE DIEM - udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih, Doma za odgoj djece i mladeži Rijeka i Hrvatske mreže volonterskih centara, a traje od lipnja 2017. do svibnja 2019. godine.

Prvi modul će se održati u razdoblju od 28. do 30. ožujka 2018., u prostorijama Dnevnog boravka Društvenog centra Rojc, na adresi Gajeva 3 u puli  Prijave za sudjelovanje na izobrazbi vrše se slanjem ispunjene Prijavnice na e-mail adresu vci@vci.hr, najkasnije do 9. ožujka 2018. godine.