EU projekti

26/09/2014

Kreću prijave na natječaj "Poslovno usavršavanje za mlade START ME UP 2014"

Tijekom listopada, studenog i prosinca 2014. godine u Puli provest će se program "Poslovnog usavršavanja za mlade START ME UP 2014" kojim će biti obuhvaćeno 20 polaznika bez ikakve naknade. Pravo sudjelovanja imaju studenti/-ice viših godina studija s prebivalištem na području Istarske županije te mlade osobe (do 30 godina) s višom ili visokom stručnom s prebivalištem na području Istarske županije. Natječaj raspisuju Start-up Udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih ljudi, Istarska županija Upravni odjel za gospodarstvo, Hrvatska udruga poslodavaca Podružnica Rijeka i FET "dr. Mijo Mirković".

Tijekom provedbe Programa održat će se seminari/radionice iz područja financija, projektnog managementa, marketinga, radnog prava i komunikacija. Polaznici će imati priliku upoznati se s radom značajnih tvrtki regije i njihovim načinom odabira kadrova te radom značajnih potpornih institucija: Istarska županija, IDA, HGK Pula, OK.

Kriteriji za odabir kandidata su uspjeh u studiju, vrijeme studiranja, preporuke, znanstveno-stručni radovi,  uključenost u rad studentskih organizacija i/ili drugih institucija od značaja. Ukoliko više kandidata udovoljava gore navedenim kriterijima prednost imaju kandidati iz deficitarnih struka i nezaposlene osobe.

Natječaj je otvoren do 10. listopada 2014. godine,a prijave na natječaj dostavljaju se uz obaveznu naznaku Poslovno usavršavanje za mlade START ME UP 2014 na e-mail start.up.udruga@gmail.com. Prijavnica je dostupna ovdje.