EU projekti

07/04/2016

Bičiklete ponovno u opticaju od 15. travnja

Sustav usluge urbanog alternativnog prijevoza "Bičikleta" bit će ponovno dostupan za korisnike od petka, 15. travnja 2016. godine. Električni bicikli građane će dočekati na već poznatim lokacijama - Giardini 2 i Gradska tržnica Pula (pored restorana Markat - ex Sljeme).

Usluga korištenja bicikala i dalje ostaje besplatna. Radi daljnjeg unaprijeđenija modernog i ekološkog urbanog prijevoza, u tijeku su pripremni radovi za postavljanje dvije nove lokacije gdje će građani moći koristiti električnim biciklima i koje će biti u elektronskom sustavu povezane s postojećim lokacijama. Očekuje se puštanje u opticaj novih bicikala tijekom ljetne sezone te podjela novih korisničkih kartica za zainteresirane građane. Za korištenje postojećih bicikala i dalje će se izdavati dnevni korisnički kod koji se može preuzeti u gradskom uredu centra EDIC Pula na Giardini 2.

Dodatne informacije o pilot projektu Movesmart možete pronaći na sljedećem linku: http://www.pula.hr/medunarodna-suradnja/o-odsjeku/bicikleta-movesmart/.