Novosti

28/03/2012

Tradicionalni "Mirisi I okusi Istre" na pulskoj tržnici

Iduće subote, 31. ožujka 2012. godine, na pulskoj tržnici održat će se manifestacija "Mirisi i okusi Istre". Posjetitelji će moći uživati u degustiranju ali i kupnji raznih proizvoda, od domaćeg vina proizvođača OPG Benazić i Kalavojne, pršuta i suhomesnatih proizvoda proizvođača Bani, meda i pčelinjih proizvoda OPG Bodiš i A&Ž, kravljeg sira Vesne iz Loborike te kozjih jogurta sa Stancije Kumparička iz Cukuna. Bit će u ponudi još i eko čokolade A due čokolada, svježe ekološko povrće OPG-a Nenad Kuftić, posebni istarski suveniri Radola iz Štinjana. Proizvode od lavande nudit će Lavanada Bel i OPG Stipančić, a ljekovita hladno prešana ulja tvrtka Dr.Omega, ručno izrađene sapune tvrtka Lampert d.o.o. te vrlo interesantno zbog nadolazećih praznika - bakalar tvrtke Alden.

Uz ljepše i toplije vrijeme te Uskršnje praznike koji su pred vratima, Tržnica d.o.o. Pula ponudit će u subotu posjetiteljima i građanima, mirise i okuse Istre na štadnovima pored zgrade tržnice od 10 do 13 sati.

Manifestaciji Mirisi i okusi Istre, pridružit će se gosti iz Gračišća koji će pulskoj publici najaviti svoju desetu po redu Smotru vina središnje Istre.