Novosti

29/03/2012

Udruzi Razvoj dodijeljen prostor u Kandlerovoj ulici

Na današnjoj konferenciji za novinare pulski gradonačelnik Boris Miletić izvjestio je o aktima koja su donesena u razdoblju od 23. do 28. ožujka, a riječ je o ukupno trinaest akata.

Među njima donesena je Odluka o izmjeni Odluke o donošenju plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Pule za 2012. godinu. Naime, Grad Pula donio je plan upravljanja pomorskim dobrom za 2012. godinu, početkom ove godine. Budući da su se u međuvremenu pojavili novi zainteresirani nositelji koncesijskih odobrenja, ovim aktom se dopunjava doneseni Plan na lokaciji Verudela - Saccorgiana.

Udruzi Razvoj, koja je osnovana s ciljem očuvanja tradicije, kulture i razvoja gospodarstva u Puli i široj regiji, dodijeljen je na korištenje poslovni prostor u Kandlerovoj ulici br. 20 bez naknade, na 10 godina, dok je ugostiteljskom objektu Caffe bar "Moj Klub" odobreno produženo radno vrijeme 31. ožujka 2012. godine do 5,00 sati radi organiziranja cijelonoćnog DJ programa.

Doneseno je i Rješenje o izmjeni Rješenja o osnivanju tima za dospjela, a nenaplaćena potraživanja Grada Pule pa se tako rješenjem mijenja jedan član Tima osnovanog 2010. godina, zbog odlaska u mirovinu te se Timu pridružuje još jedan novi član iz Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu.

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni od 23. do 28. ožujka 2012. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju "Akti gradonačelnika".