Novosti

29/03/2012

Započinju radovi, riva se zatvara za sav promet

U utorak, 10. travnja 2012. za sav će se promet zatvoriti prometnica na dijelu pulske rive i Flaciusove ulice, zbog početka radova na izgradnji obalnog kolektora. Još jučer su na spomenutim dionicama započeli potrebni pripremni radovi koji podrazumijevaju uklanjanje urbane opreme i drugih fizičkih barijera duž cijele trase te pripremu za postavljanje privremene signalizacije koja će biti na snazi tijekom izvođenja radova.. Tijekom jučerašnjeg dana gradilište je prijavljeno nadležnim službama, a danas je izvođač radova uveden u posao.

Riva i Flaciusova ulica za sav će promet biti zatvorene od zgrade Lučke kapetanije do križanja Flaciusove ulice s Arsenalskom ulicom kod glavne pošte, a javnost će biti dodatno obaviještena neposredno prije zatvaranja, koje je predviđeno u jutarnjim satima nakon jutarnjih gužvi i odlaska na posao.

Uklanjanjem parkirnih automata prestaje naplata parkiranja na Rivi, a kako bi se na dijelu parkirališta moglo započeti s dovozom i odlaganjem materijala i strojeva potrebnih za izvođenje radova, molimo sugrađane da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da na lokacijama na kojima to bude posebno označeno ne ostavljaju svoja vozila.