Novosti

06/04/2012

Cvjećarnica Florami studio pobijedila u izboru najljepšeg izloga - Uskrs 2012

Izlog cvjećarnice "Florami studio" u Mletačkoj ulici proglašen je najljepše uređenim izlogom za Uskrs. Grad Pula i Turistička zajednica Grada zajednički provode akciju odabira najljepšeg izloga kako bi potaknuli trgovine da urede svoje izloge i to tijekom čitave godine, odnosno povodom Božića, Valentinova, Uskrsa te tijekom ljeta i jeseni.

Peteročlana komisija, koju čine predstavnici pojedinih medijskih kuća i kulturnih ustanova, drugu nagradu dodijelila je trgovini delikatesama "DOC", Mletačka 8, treću trgovini "Tehnodidakta", Sergijevaca 61, dok četvrto mjesto dijele "Optika Leonardi" u Veronskoj ulici i "Čitaonica kluba umirovljenika".

Prilikom dodijele nagrade direktorica pulske Turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj zahvalila je svima koji su sudjelovali u uskrsnoj akciji dok je voditeljica Odsjeka za kulturu Grada Pule Lidija Musi izrazila zadovoljstvo što akcija dobro napreduje.

Vlasnica cvjećarne Irena Bertetić kazala je kako lijepo uređeni izlozi, privlače kupce i uljepšavaju grad te da će se i dalje truditi održati stečenu kvalitetu.