Novosti

12/04/2012

Zbog izgradnje kolektora na rivi uspostavljena nova privremena parkirališna mjesta

U razdoblju od 29. ožujka do 11. travnja 2012. godine gradonačelnik Pule Boris Miletić donio je ukupno 14 akata o kojima je u nazočnosti njegovih zamjenika i pročelnika Upravnih odjela Grada, izvjestio na današnjoj konferenciji za novinare.

Prema iskazanom interesu za određivanje novih lokacija, izmjenama i dopunama Odluke o postavljanju nadstrešnica, određene su lokacije u gradu Puli na kojima je moguće postaviti nadstrešnice za sklanjanje ljudi u javnom gradskom prijevozu.

Donesena su i Rješenja o imenovanju Komisije za otvaranje ponuda za koncesiju na kupalištima Valkane i Stoja te će ista provesti javno otvaranje ponuda za koncesiju i to 25. travnja ove godine u prostorijama Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu Grada, a komisiju čine Željko Pavletić, Nenad Žufić i Milan Korica.

Donesena je i Odluka o uvođenju privremenih javnih parkirališta sa naplatom. Naime, ovom Odlukom uvode se pomoćna, privremena parkirališta za vrijeme izvođenja radova izgradnje sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Grada Pule na dionici Riva - Flaciusova ulica. Privremena parkirališna mjesta nalaze se preko puta Veslačkog kluba duž ulice 119.

Brigade, u ulici Sv. Ivana, duž cijele ulice locirano na lijevoj strani ulice iz smjera Rive, duž ulice Dubrovačke bratovštine, duž Kandlerove ulice do pješačke zone te uz ulicu Marsovo polje preko puta Mljekare i kod bivšeg vojnog poligona. Privremena parkirališta će se koristiti za tu namjenu do okončanja radova, odnosno do uspostave redovitog prometa.

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni u razdoblju 29. ožujka do 11. travnja 2012. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju "Akti gradonačelnika".