Novosti

27/04/2012

Miletić primio predsjednike Privrednih komora Novog Sada i Zaječara

Gradonačelnik Pule Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače predsjednika regionalne Privredne komore iz Novog Sada Dragana Lukača i predsjednika Privredne komore Zaječar Bratislava čorđevića koji u Puli borave u sklopu posjeta pulskoj Županijskoj komori.

Zaželivši gostima dobrodošlicu u tritisućljetnu Pulu, Miletić je delegaciju upoznao s aktualnim kretanjima u gospodarstvu i pokrenutim infrastrukturnim projektima u Puli, poput uređenja gradske rive, ali i pripremama za turističku sezonu, istaknuvši primjer Arenaturista i njihove investicije u renoviranje apartmanskog naselja Punta Verudela i hotela Park Plaza Histria.

Prijemu je prisustvovala i predsjednica HGK - Županijske komore Pula Jasna Jaklin-Majetić koja je pohvalilia dosadašnju suradnju komora te je istaknula kako postoje projekti poput Pula Boat Faira na kojima se ta suradnja želi još intenzivnije razviti i produbiti. S time se složio i potpredsjednik HGK za regionalni razvoj Šime Vidulin podsjetivši kako Istra i regija Vojvodina već dugi niz godina odlično surađuju.

Predsjednici Privrednih komora Novog Sada i Zaječara zahvalivši se na prijemu, izrazili su spremnost daljnjeg razvijanja dobrih međunarodnih odnosa i suradnje razmjenom iskustava u vođenju gospodarstava.