Novosti

18/05/2012

U nedjelju treća "Akcija Rojc 2012."

Savez udruga Rojca u nedjelju 20. svibnja od 10.15 sati organizira još jednu zajedničku, treću po redu "Akciju Rojc!". Na platou i zelenim površinama ispred CGU Rojc svoje će programe predstaviti brojne udruge iz CGU Rojc, a posjetitelje očekuje bogat glazbeno kulturni program uz performanse, instalacije, akustične svirke, plesnjak za penziće, DJeve, radionice za djecu, break dancere, plesače, street basketball, maneštru i mnoge druge sadržaje. Već tradicionalno, održat će se i "Proljetni buvljak" kao savršeno mjesto i prilika da se zamijeni, pokloni ili proda ono što ne koristite ili da se nabavi nešto što nedostaje vašoj savršenoj modnoj kombinaciji.

Ove godine u suradnji s Prometnom policijom bit će organizirana i "Biciklijada za djecu" na poligonu s čunjevima i pravim semaforom, izložba dječjih radova, servisiranje dječjih bicikala, uz obvezno korištenje kacige. Osim toga, organiziran je i sportski vrtić "Pčelica" sa rekvizitima i spravama za vježbanje, likovna radionica za djecu udruge "More", igre za djecu te izviđačke vještine. U Dnevnom boravku CGU Rojc gostuje udruga ZOOM s projekcijom njihovog novog filma "ZAvolontiraj".

U programu "Akcija Rojc!" sudjeluju: Članovi puhačkog orkestra Grada Pule, Monte Paradiso, AB Original, Armazonex, TOFA, Rondo Histriae, Zelena Istra, Seasplash, Čarobnjakov šešir, ŠD Pčelica, Marsroom, Sonitus, Metamedij, HipHop, Sense&Dance, Kung Fu klub Tao, Izviđači Uljanik i Istra, Udruga Roma, Udruga Capoeira, Mažoretkinje, GoGo wrighters, Inat, Suncokret, UPUK, Tango Argentino.

Posebni gosti programa:

12:00 "OLEG KYREJEVTIME MACHINE" jazz kvartet Puhačkog orkestra Grada Pule

13:00 NOLA (Gabi&Marijan acoustic)

Dođite i još jednom se uvjerite da je Rojc grad civilnog sektora, generator ideja, tvornica kulture i zabave. "Akciju Rojc!" organiziraju udruge okupljene u Savez udruga Rojca, a manifestacija se provodi na volonterskoj osnovi.