Novosti

28/05/2012

Još jedna uspješna humanitarna revija "Svi smo mi jednaki"

Na terasi Doma hrvatskih branitelja u Puli, u organizaciji Modne udruge Tijara te Škole za odgoj i obrazovanje-Pula, proteklog je petka održana 4. humanitarna modna revija "Svi smo mi jednaki". Modna udruga Tijara prva je u Europi koja provodi tečaj manekenstva temeljen na socijalizaciji djece i mladih s teškoćama s ostalim polaznicima tečaja, a svima je pružena jednaka prilika za predstavljanje svojih kvaliteta, interesa i ambicija s obzirom da smo svi, unatoč različitostima, u jednakoj količini željni ostvarivanja svojih želja.

Ove godine Tijari i Školi za odgoj i obrazovanje-Pula na završnoj modnoj reviji pridružio se i Centar za rehabilitaciju Pula, a za cjelokupnu glazbenu podlogu pobrinuli su se Franko Krajcar i grupa Indivia. Kao gosti manekeni pistom su prošetali ministar turizma RH Veljko Ostojić, zamjenica gradonačelnika Pule Vera Radolović, županijska pročelnica županijskog UO za obrazovanje, sport i tehničku kulturu, glazbenici Bojan Jambrošić, Battifiaca, Šajeta, Serđo Valić i mnogi drugi.

Mali kreatori Tijarinog tečaja, učenici Škole za odgoj i obrazovanje-Pula predstavili su svoje kreacije koje su izrađivali u sklopu šestomjesečne kreatorske radionice, a publici su se predstavili modni kreatori Irena Berišić Turk iz Zagreba, Chris Mršić s Krka te lokalni dizajneri Ljiljana Krijan i Doris Kolić.