Novosti

31/05/2012

Uspješno okončana humanitarna akcija "Poruka ljubavi"

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" s ponosom javlja kako je humanitarna akcija "Poruka ljubavi" uspješno privedena kraju s odličnim rezultatima. Kroz mjesec svibanj, u suradnji s pulskim osnovnim i srednjim školama te raznim dječjim vrtićima prikupljale su se poruke mira, ljubavi, prijateljstva i zajedništva koje su 19. svibnja podijeljene našim sugrađanima na štandu u centru grada. Ukupno je prikupljeno 1770 poruka a sudjelovali su: Dječji vrtići Dugin svijet, Snoopy, Pingvin, Šiljo, Cipelići i Veruda, zatim Osnovna talijanska škola Giuseppina Martinuzzi, talijanska srednja škola, pulska Gimnazija, osnovna škola Monte Zaro, OŠ Tone Peruško, Ekonomska škola, OŠ Veli Vrh, OŠ Veruda, Industrijsko-obrtnička škola, Strukovna škola i OŠ Kaštanjer.

Također, kao i svakog mjeseca, članovi i volonteri Udruge prikupljali su donacije namirnica, higijenskih sredstava i ostalih potrepština pa je tako u svibnju prikupljeno 682,85 kg namirnica, 10,80 litara higijenskih sredstava, 84 komada pelena i 564 komada vlažnih maramica, a sve u ukupnoj vrijednosti od 6.476,19 kuna. U mjesecu svibnju podmireno je 43 obitelji na području Pule i Istarske županije.

Iz udruge "Naš san njihov osmijeh" zahvaljuju svim donatorima koji su nam omogućili ovakav rezultat te pozivaju sve zainteresirane da ih podrže i u posljednoj akciji prije ljetne stanke koja će se odvijati od 1. do 30. lipnja 2012. pod nazivom ''Nihova želja''.