Novosti

06/06/2012

Pulska košarka slavi 80. godišnjicu

Gradonačelnik Pule Boris Miletić i pročelnik UO za društvene djelatnosti Erik Lukšić primili su danas u prostorijama Komunalne palače predstavnike organizacijskog odbora svečanosti proslave 80. godišnjice pulske košarke Davora Miškovića i Helenu Poropat.

Gradonačelnik je u svom govoru naglasio kako je ova manifestacija potvrda duge tradicije i prisutnosti ovog dinamičnog sporta u gradu Puli te je pozvao sve sugrađane da prisustvuju otvorenju prigodne izložbe fotografija u petak, 8. lipnja s početkom u 12 h u predvorju Domu hrvatskih branitelja. Izložba će ostati otvorena za sve posjetitelje sljedećih 14 dana tj. do 20. lipnja. 

Sama manifestacija dodjele nagrada i priznanja zaslužnim igračima, trenerima i sucima održati će se u petak, 8. lipnja 2012. u glavnoj dvorani Doma hrvatskih branitelja kojoj će nazočiti tristotinjak istaknutih gostiju, kazao je Davor Mišković. Između ostalih, očekuje se i dolazak hrvatskog ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića i njegovog pomoćnika Petra Skansija, legendarnog košarkaškog trenera Ranka Žeravice i košarkaških reprezentativaca Sandra Nicevića i Nikole Plećaša.