Novosti

12/07/2012

Predstavljen prijedlog liste upisa u pulske dječje vrtiće

Danas su pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erik Lukšić, pomoćnica pročelnika Elena Puh Belci i predsjednica Povjerenstva za provođenje upisa Mirjana Hervat održali tiskovnu konferenciju na kojoj je objavljen Prijedlog liste reda prvenstva za upis u dječje vrtićeza pedagošku godinu 2012./2013.

Roditelji su u periodu od6. do 21. lipnjamogli izvršiti prijavu radi jedinstvenih upisa u sljedeće ustanove: PU Dječji vrtići Pula, DV-SI  Rin Tin Tin Pula - Pola i  dječje vrtiće drugih osnivača (privatni i ostali vrtići).

Ukupno je pristiglo 618 zahtjeva, što je 75 zahtjeva manje u odnosu na prošlu godinu, od kojih Pravilniku udovoljava 500 zahtjeva, 11 zahtjeva odbijeno je zbog nepotpune dokumentacije, 41 zahtjev odbijen je jer dijete odnosno roditelj nema prebivalište iz Pule, dok 66 djece nema navršenih godinu dana sa 1. rujnom.

Roditelji mogu pronaći prijedlog liste na ovoj web stranici, pod sekcijom "Izdvojeno". Puh Belci i Lukšić dodatno su naglasili da se radi o prijedlogu liste, i da prijedlog u ovom obliku ne predstavlja konačan poredak. Navedene ustanove pod rednim brojevima 1, 2 i 3 zasad predstavljaju željene vrtiće, a uvidom u točna mjesta na terenu formirati će se konačna lista koja će biti objavljena 20. srpnja nakon pregleda eventualnih prigovora na prijedlog liste koji roditelji mogu predati u pismenom obliku u pisarnici Grada Pule (rok za prigovore počinje sutra, 13. srpnja i trajat će 5 dana).