Novosti

18/07/2012

Kreće 10. rođendan Seasplasha

10. izdanje Seasplash festivala održati će se od 19. do 23.07. 2012. godine na lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.
Za sve koji vole ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum"™n"™bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe, veselu i opuštenu atmosferu, ples do ranojutarnjih sati, sunce i more, Seasplash je osigurao uvjete za idealno festivalsko ljetovanje: 4 dana cjelodnevnog glazbenog programa koncerata, dj-eva, vj-eva i soundsystema na 6 pozornica, dnevne programe na plaži, popratne kulturne i zabavne program: rasta cups, radionice, bazar, chill out zonu, koncept gusarske tematike sa sugeriranim gusarskim dress code-om i igrama bez granica u kojima se mogu osvojiti brojne nagrade, prijevoz posjetitelja do Pule i natrag i 4 dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala.
Sve informacije o 10. Seasplash festivalu možete naći na idućim internetskim stranicama: www.seasplash-festival.com; www.facebook.com/seasplash.festival; www.twitter.com/seasplash_hri
www.youtube.com/seasplashfestival.