Novosti

19/07/2012

Grad prenamijenio četiri poslovna prostora u nove stanove

Gradonačelnik Boris Miletić je u nazočnosti gradskih pročelnika održao tiskovnu konferenciju o aktima donesenim u razdoblju od 12. do 18. srpnja 2012. godine

U navedenom je razdoblju doneseno ukupno dvadesetdva akta.

Donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora Grada Pule kojom se se raspisuje javni natječaj za davanje u zakup jedanaest poslovnih prostora u vlasništvu Grada.

Zatim je donesena Odluka o prenamjeni poslovnih prostora u vlasništvu Grada Pule u stambene prostore. Ovom Odlukom se četiri poslovna prostora u vlasništvu Grada prenamijenjuju u stambene prostore budući nema interesa za njihov zakup zbog položaja izvan središta grada. Donesena je i Odluka o raspisivanju natječaja za prodaju stanova i poslovnih prostora. Ovim aktom se raspisuje javni natječaj za prodaju deset stanova i poslovnih prostora u vlasništvu Grada.

Između ostalog doneseni su Zaključci o prihvatu prijedloga nagodbe o priznaju nužnih i korisnih ulaganja u poslovne prostore u vlasništvu grada za Marin d.o.o.Pula, Maksim Jet d.o.o. Pula (Sergijevaca 10), Maksim Jet d.o.o. Pula (Mletačka 8), Ardor d.o.o. Pula  i Studio 052 d.o.o. Pula.

Navedeni, kao i svi ostali akti gradonačelnika doneseni od 12. srpnja do 18. srpnja 2012. godine dostupni su na službenim internetskim stranicama Grada Pule u poglavlju 'Akti gradonačelnika'.