Novosti

20/08/2012

Brazilska mega zvijezda Michel Telà³ rasplesao pulsku publiku

Najpoznatijih brazilski glazbenik današnjice, Michel Telà³ proteklog je petka oduševio energičnim nastupom brojne obožavatelje u pulskoj Areni.

Michel Telà³ na scenu je stupio nakon 21.30 sati i koncert otvorio pjesmom "Humile residencia" sa svog novog albuma, a nastavio je s "Ei Psiu Bejio Mi Liga" i "Larga De Bombeira". Iako posjetitelji nisu bili sasvim upoznati s pjesmama simpatičnog brazilskog pjevača, to nije bila zapreka - energičnim nastupom, svirkom na harmonici i zaigranim koreografijama Telà³ je osvojio srca publike i ostvario zaista pozitivnu atmosferu.

Michel Telà³ rođen je u Madianieri na jugu Brazila, a odrastao je u Campu Grande, Mato Grosso de Sul, gdje je već sa 12 godina započeo svoju glazbenu karieru tijekom koje je objavio već 9 albuma i 11 DVD-ova. U drugoj polovici 2011. godine uspio mu je veliki iskorak na svjetsku glazbenu scenu sa hitom "Ai, Se Eu Te Pego". Pjesma je postala hit na svim brazilskim radijskim postajama u svijetu, a u svijet su je zapravo ponijeli nogometaši Christiano Ronaldo iz Španskog Real Madria i Neymar iz Brazilskog Santosa, koji su željeli da njihovi navijači na ovu pjesmu plešu posebnu koreografiju. Od tog trenutka dalje "Ai, Se Eu Te Pego" počela je osvajati svijet.