Novosti

21/09/2012

Program događanja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula

Gradska knjižnica i čitaonica Pula najavila je program aktivnosti otvorenih za sudjelovanje građana koje će se održati u razdoblju od 26. rujna do 1. listopada:

 Tečaj "Osnove fotografije"

U srijedu, 26. rujna 2012. godine, s početkom u 17 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici održat će se tečaj "Osnove fotografije". Sudionici tečaja imat će priliku upoznati tehniku snimanja, kompoziciju, photoshop te različite tipove foto aparata.

 Radionica " Budi zapažen i zapamćen"¦budi faca!"

U subotu, 29. rujna 2012. godine, od 10 do 13 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula održat će se radionica komunikacijskih vještina "Budi zapažen i zapamćen"¦budi faca!" Radionicu će voditi mr. sc. Neda Janovski, trener komunikacijskih i prezentacijskih vještina, a prilagođena je potrebama srednjoškolaca i cilj joj je poboljšanje komunikacijskih vještina mladih.

 Predavanje "Hiperaktivni sanjari - osobno iskustvo"

Povodom obilježavanja Tjedna ADHD-a u Hrvatskoj, u ponedjeljak, 1. listopada 2012. godine, s početkom u 18 sati,  u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula održat će se predavanje  "Hiperaktivni sanjari - osobno iskustvo". Predavanje će održat gospodin Marko Ferek, predsjednik Udruge Buđenje, a namijenjeno je roditeljima, odgajateljima, stručnim suradnicima te svima koji rade s djecom i mladima.