Novosti

03/10/2012

Ove subote "Kupujmo u Puli"

Nastavno na ovogodišnju akciju "Late Shopping Night" te na želju trgovaca da se nastavi sa sličnom inicijativom, Udruženje obrtnika Pula, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula, Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule organizirat će novu manifestaciju pod nazivom "Kupujmo u Puli" koja će se odvijati u subotu, 6. listopada 2012. godine od 17,00 do 22,00 sata.

Manifestaciji su se priključile 43 trgovine u centru grada koje će nuditi popuste od 15 - 50%, a pulska Tržnica također će dati svoj doprinos otvaranjem zgrade tržnice u tom periodu, dok će ispred, već tradicionalno, biti postavljeni štandovi manifestacije "Mirisa i okusa Istre".

Svaka trgovina koja sudjeluje u akciji bit će označena na ulazu s dvije vaze s biljkom tuja i plakatom akcije u izlogu ili na vratima. U sklopu manifestacije bit će organiziran i prigodan glazbeni program. Na Trgu Portarata svirat će Trio Val, u Flanatičkoj ulici kod fontane Duo Violina i harmonika, a na početku De Villeovog uspona organiziran je DJ program Seasplash Crew.