Novosti

22/11/2012

Dan(i) besplatnih stripova u Gradskoj knjižnici Pula

Free Comic Book Day (u Hrvatskoj Dan(i) besplatnih stripova) međunarodni je dan besplatnih stripova iniciran 2002. godine od strane američkih izdavača stripova i najvećeg direktnog prodavača stripova na veliko - Diamond Comics Distibutinga.

Gradska knjižnica i čitaonica Pula četvrtu godinu za redom uključena je u manifestaciju koja se ove godine održava u subotu, 24. studenoga 2012. u Središnjoj knjižnici. 

Korisnici Knjižnice moći će besplatno dobiti na poklon po jedan primjerak stripa na engleskom jeziku, a akcija dijeljenja stripova do nestanka zaliha odvijat će se na Odjelu beletristike. Raspolažemo s oko 300 primjeraka stripova za sve uzraste, stoga pozivamo ljubitelje stripa da dođu u Knjižnicu, pogledaju stripove koji se nude i odaberu jedan sasvim besplatno. 
Dan(i) besplatnih stripova u Puli organiziran je suradnjom Strip knjižare Asteroid B612 iz Zagreba i Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Za više informacija o cijelom projektu i kako su protekli prošli FCBD-ovi u svijetu, posjetite www.freecomicbookday.com ili http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/freecomicbook.