Novosti

30/11/2012

DV-SI " Rin Tin Tin" pridružio se akciji "Jedna za druge"

DV-SI " Rin Tin Tin" pridružio se akciji  "Jedna za druge" u organizaciji  Udruge " Naš san njihov osmijeh"  u cilju prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za socijalno ugrožene građane. Kako je rekao predstavnik Udruge Igor Loparić, 125 subjekata ( vrtića, škola, tvrtki) već se pridružilo akciji i očekuje se dobar odaziv građanstva kao i u svim dosadašnjim akcijama.
Gradonačelnik Boris Miletić je izrazio zadovoljstvo uključivanja najmlađih i njihovih obitelji u akciju te je naglasio važnost osvješćivanja djece o potrebi pomaganja drugima i razvijanje navike dobročinstva.  "Upravo su djeca", rekao je Gradonačelnik," naša budućnost i oni će takvim akcijama i sami kao odrasli biti humaniji i osjetljiviji na potrebe drugih. Grad Pula pomaže rad ove udruge, a uključit će se i službeno u ovu hvalevrijednu akciju" najavio je gradonačelnik Miletić.
Ravnateljica Tamara Brussich, pozvala  je svu djecu i roditelje da jednom namirnicom ili higijenskom potrepštinom pomognu i  svojim činom budu primjer . U svim vrtićima ustanove Rin Tin Tin postavljene su kutije za sakupljanje te su gradonačelnik Miletić, pomoćnica pročelnika za društvene djelatnosti Elena Puh Belci i ravnateljica Brussich prvi, u dječjom rukom oslikanu kutiju stavili svoje donacije.