Novosti

02/01/2013

Puljani u veselju dočekali Novu 2013. godinu

U veselom raspoloženju brojni su Puljani u najdužoj noći u godini ispratili staru i dočekali novu 2013. Godinu. Središnji program kao i svake godine odvijao se na Trgu Forumu koji je okupio oko četiri tisuće građana, a za dobu zabavu pobrinuli su se Neno Belan i njegovi Fiumensi te Night Express bend.

Točno u ponoć okupljene su građane s pozornice na Forumu zasuli srebrni konfeti, na sve strane otvarao se šampanjac, a svečarsko čestitanje, zagrljaje i poljupce popratio je i veliki novogodišnji vatromet koji se prekrasno vidio iznad Augostovog hrama.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić poželio je svima puno sreće i zdravlja i što manje briga i problema u Novoj godini. Nakon toga tradicionalno je obišao dežurne službe pulskih vatrogasaca, policije i Hitne pomoći kojima je darivao panetone i pjenušac.

Osim na Forumu, najluđu noć u godini mnogi su ispratili i u šatoru Rock caffea na Portarati gdje se Nova dočekala uz ritmove najpoznatijih rock skladbi, a oni nešto mlađi pod šatorima na Karolini gdje se održavao novogodišnji Seasplash party.