Novosti

18/01/2013

Poziv poduzetnicima i obrtnicima - izrada strategije gospodarskog razvoja grada Pule

Gradonačelnik Grada Pule Odlukom o izradi Strategije gospodarskog razvoja grada Pule od 03. kolovoza 2011. godine, povjerio je izradu Strategije Odjelu za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" pri Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, nositelju projekta izrade Strategije gospodarskog razvoja grada Pule.

U nastojanju što kvalitetnijeg osmišljavanja budućih pravaca gradskog gospodarskog razvoja, Grad Pula smatra neophodnim uključiti poduzetnike i obrtnike kao najznačajnije nositelje gospodarskih aktivnosti na području grada. U tu svrhu, pozivaju se svi zainteresirani da ispune anketni obrazac.

Cilj anketiranja poduzetnika i obrtnika jest utvrditi trendove budućih kretanja poduzetničkih i obrtničkih aktivnosti te identificirati ključne probleme u nadolazećem razdoblju. Upitnik je anoniman, a prikupljeni će se podaci koristiti isključivo za potrebe izrade strategije gospodarskog razvoja grada Pule.

Anketnom upitniku možete pristupiti putem sljedećeg linka: 


https://www.surveymonkey.com/s/P6BSBWP


Za sve dodatne informacije, možete se obratiti voditelju projekta izrade strategije doc.dr.sc. Robertu Zenzeroviću na e-mail: robert.zenzerovic@unipu.hr.