Novosti

29/01/2013

Tehničari i Ekonomistice prvaci

U maloj dvorani Doma sportova "Mate Parlov" odigrano je srednjoškolsko prvenstvo grada Pule u stolnom tenisu. Učenici Tehničke i učenice Ekonomske škole okitili su se naslovom prvaka te time ponovili uspjeh iz 2011. godine. U muškoj konkurenciji sudjelovalo je sedam srednjih škola podjeljenih u dvije skupine. Pobjedom nad Gimnazijalcima u polufinalu, momčad Tehničke škole, u sastavu: Ivan Bartaković, Saša Štajner, Filip Devčić, Ivan Pentek i Dražen Stihinović izborili su finale protiv vršnjaka Nevena Dimitrića, Matije Markovića, Nikola Lazarevića i Luke Penava iz Industrijsko-obrtničke škole, koji su finalni susret izborili pobjedom u polufinalu protiv Ekonomske. U vrlo podjednakoj konkurenciji Tehničari su u konačnici uspjeli minimalnom prednošću od 3:2 svladati protivnike i time se kao prvoplasirana momčad plasirati na Županijsko natjecanje. U borbi za treće mjesto Gimnazijalci su rezultatom 3:1 svladali Ekonomiste.

U ženskoj kategoriji u konkurenciji četiri srednje škole, Ekonomistice su sa stopostotnim učinkom od tri pobjede osvojile prvo mjesto. Drugoplairana momčad jest ekipa Medicinske škole sa dvije pobjede i jednim porazom dok su na trećem mjestu završile Tehničarke sa jednom pobjedom i dva poraza.

Sastavi pobjedničkih ekipa:

Tehnička škola (dečki): Ivan Bartaković, Saša Štajner, Fipil Devčić, Ivan Pentek, Dražen Stihinović i voditeljica momčadi prof. Sanja Peranić Pošić.

Ekonomska škola (cure): Andrea Kuna, Ivona Teković, Mirela Šuvalić i voditelj momčadi prof. Igor prenc.