Novosti

04/02/2013

Vikend na klizalištu "Tivoli" protekao u znaku sporta i maskiranih klizača

U subotu, 2. veljače 2013. godine, pulsko klizalište "Tivoli" na Verudeli ugostilo je članove Klizačko-koturaljkaškog kluba "Medveščak" iz Zagreba koji je pulskoj publici predstavio svu ljepotu umjetničkog klizanja.

Zagrebački klub "Medveščak" najstariji je (1961.) i najpoznatiji klizački klub u Hrvatskoj iz kojeg su potekla mnoga slavna klizačka imena, a u Puli su svoje vještine pokazale klizačice i klizači, među kojima i hrvatski reprezentativci, poput Eme Lipovšćak (seniorka), Petra Cetinića (junior), Lane Petranović (juniorka) i Lare Krizmanić (juniorka).

Nastupalo je ukupno deset klizačica i klizača, a na kraju su okupljene oduševili zajedničkim plesom na popularni "Gangnam style". Sudeći po toplom pljesku iz brojne publike koji je pratio njihove nastupe, sasvim je sigurno da su zadivili svojim umijećem klizanja na ledu u kojem Puljani, do sad nisu imali prilike uživati.

Posebni gosti klizališta "Tivoli" u subotu su bili i Dražen Turina - Šajeta i Kristijan Nemet koji su se na sebi svojstven, duhovit način, prije početka revije na ledu, izravnim prijenosom emisije Radio Pule "ŠajEter" javljali u eter i razgovorom s gostima najavljivali događaje te informirali slušatelje o svemu što klizalište "Tivoli" nudi.

I u nedjelju, 3. veljače 2013. godine, na pulskom je klizalištu bilo živo. Za posebnu animaciju djece, ali i odraslih, pobrinula se Udruga Birikina iz Pule. Njihova se animatorica, maskirana u najpopularniju mišicu na svijetu, pobrinula da se nagrade najbolje maske te su najmaštovitije maskirani mališani dobili krofne i toplu čokoladu, a ostale je Birikinina animatorica razveselila šminkanjem.