Novosti

15/02/2013

Izvučeni dobitnici nagradne igre "Love Shopping"

Danas su izvučena imena dobitnika u nagradnoj igri prodajne akcije "Love shopping" kojeg su povodom Valentinova zajednički organizirali Grad Pula, Turistička zajednica Grada Pule,Udruženje obrtnika Pula i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula.

"Love Shopping" prodajna akcija održana je na Valentinovo 14. veljače, a trgovine koje su sudjelovale u akciji nudile su svoje proizvode s popustima od 15 do 50%. U sklopu nagradne igre trgovine su osigurale po jedan artikl za nagradnu igru, a kupac su se uključivali ispunjavanjem obrazaca koji su ubacivaniu posebne kutije.

Izvučeno je ukupno 39 dobitnika, a nagrade mogu preuzeti u trgovinama koje su ih osigurale, uz predočenje osobne iskaznice i računa. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana objave rezultata igre na web stranici TZ Pule www.pulainfo.hr i Grada Pule www.pula.hr. Ukoliko dobitnik ne podigne nagradu u navedenom roku Priređivač će ga pismeno obavijestiti o naknadnom roku od 15 dana za preuzimanje nagrade. Po isteku naknadnog roka dobitnik gubi pravo na nagradu.

Popis dobitnika nagradne igre "Love shopping" možete pogledati ovdje.