Novosti

19/02/2013

U sklopu tjedna psihologije zanimljiva predavanja u Gradskoj knjižnici

Već 6. godinu za redom, od 18. do 24. veljače 2013. diljem Hrvatske obilježava se Tjedan psihologije u kojemu sudjeluje i Gradska knjižnica i čitaonica Pula s dva zanimljiva predavanja.

U srijedu, 20. veljače 2013. godine u 18.00 sati u Središnjoj knjižnici održat će se predavanje pod nazivom "Školovanje srca ili zašto je emocionalna inteligencija važnija od IQ-a i kako je razvijati?" pod vodstvom profesorice Sanje Subotić. Predavanje je realizirano u suradnji Gradske knjižnice i čitaonice Pula i Dječjeg vrtića Pula, a daje odgovore na pitanja kako se uspješno suočavati sa stresom, efikasnije komunicirati i rješavati sukobe, ostvariti kvalitetnije odnose, bolje upoznati sebe te poboljšati kvalitetu života.

U petak, 22. veljače 2013. godine u 18.00 sati u Središnjoj knjižnici održat će se predavanje profesora Bruna Šimleše pod naslovom "Kako razviti zdravu ljubav prema sebi". Poznati pisac govorit će o konkretnim alatima koji nam pomažu u razvijanju zdravog odnosa prema sebi. Gradska knjižnica i čitaonica poziva sve zainteresirane da se pridruže predavanjima uz koja će odškrinuti vrata u svijet emocionalne inteligencije.