Novosti

19/02/2013

Udruga KIT GRM donirala Općoj bolnici Pula

U sklopu programa "Mala Pula - mali Medulin" koji provodi udruga KIT GRM, danas je održana primopredaja vrijednih donacija pulskoj Općoj bolnici, odnosno paketa plahti, spavaćica i ostalih sitnih potrepština.

Predsjednica udruge i inicijatorica akcije Ivana Perić za ovu skromnu, ali ipak iznimno vrijednu donaciju, kazala je kako je želja bila Odjelu ginekologije pokloniti nešto zaista korisno, pa je tako u dogovoru s djelatnicama odjela donirana upravo odjeća. "Znamo da nije vrijeme velikih humanitarnih akcija, ali isto tako znamo da je svaka mala pomoć u današnje vrijeme i više nego dobrodošla, stoga smo se odlučili za ovu akciju", kazala je Perić.

Ovaj nesebičan čin mlade predsjednice udruge KIT GRM pohvalila je i pulska dogradonačelnica Vera Radolović. "Rad i zalaganje ove vrijedne udruge zaista je nešto što je vrijedno spomena, jer provode niz akcija s djecom i s osobama s posebnim potrebama. Ova je gesta zaista predivna jer i ono što kao udruga dobiju od Grada Pule i Općine Medulin daju potrebitima i od srca im se zahvaljuem", poručila je Radolović.

Ines Radošević, vijećnica u Općini Medulin, također je izrazila zadovoljstvo današnjom donacijom, ističući kako vjeruje da je paket stigao u prave ruke.