Novosti

25/02/2013

Radionica "Tehnička podrška organizatorima volontiranja"

Volonterski centar Istra, kroz projekt "Razvoj volonterstva u Puli" organizira radionicu za organizatore volontiranja koji trebaju poduku za korištenje internetskih obrazaca vezanih uz volontiranje. Radionica će se održati 27.veljače 2013. godine u prostoru Društva distrofičara Istre s početkom u 16.30 sati.Voditelj radionice je Ivan Divković, volonter - administrator web stranice Volonterskog centra Istra.

Prijave na radionicu primaju se na elvis@vci.hri na broj mobitela 099/211 0754 do 26.02.2013. godine u 18.00 sati, za prvih 10 prijavljenih organizatora volontiranja zbog ograničenog broja osobnih računala. Ista će radionica biti organizirana još nekoliko puta tjekom 2013. godine, ukoliko se za time pokaže interes organizatora volontiranja.

U dvosatnom druženju s Volonterskim centrom Istra sudionici će uz pomoć volontera VCI registrirati profile svojih organizacija u bazu podataka, primiti tehničku podršku u oglašavanju svojih potreba za volonterima, unaprijediti znanje korištenja baze podataka i ispuniti Izvješće organizatora volontiranja Ministarstva socijalne politike i mladih RH, koje su prema Zakonu o volontiranju RH dužni ispuniti.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a financirana je od strane Grada Pule kroz projekt "Razvoj volonterstva u Puli" i Istarske županije kroz program "Razvoj volonterstva u Istarskoj županiji".