Novosti

29/03/2013

Izlog Čitaonice kluba umirovljenika proglašen najljepšim izlogom

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" , kojega zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, danas je dodjeljena nagrada za najljepši izlog povodom blagdana Uskrsa, a riječ je o izlogu Čitaonice kluba umirovljenika na pulskim Giardinima.

Ovom prilikom direktorica TZ-a Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj naglasila je kako je izlog ogledalo dućana te je pohvalila trud i zalaganje onih s najkreativnijim izlozima. Dodala je kako je u sklopu akcije ocijenjeno 9 izloga, a osim prvonagrađene Čitaonice, drugo mjesto pripalo je trgovini Le Mode, treći je izlog trgovine Arene, a zatim slijedi cvjećarnica Florami. Peto mjesto dijele Arco Iris cvječarnica, Kerver i Atelier Augusta. Na kraju su se našli izlozi Delicija i Letana,a pohvaljenu su i frizerski salon Rozi, dječji Benetton, Udruga slijepih, Istarske knjižare, Narodne Novine, Fendi, trgovine Lanotona čiji su izlozi također bili iznimno lijepi.

Pročelnik UO za društvene djelatnosti Erik Lukšić pozdravio je sve prisutne te je dodijelio nagrade članicama Kreativne radionice "Ususret Uskrsu" koja djeluje u sklopu Čitaonice kluba umirovljenika. Najzaslužnije za pobjednički izlog su Štefanija Sliško, Agneza Vale, Zofija-Jadwiga Krstačić, Palmira Sladaković i Marija Mijajlović.

Nagradu od 1.000,00 kuna i naljepnicu za izlog Pule je dodjelila ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Nela Načinović, koja je naglasila da se radi o važnoj nagradi TZ-a i Grada Pule i za kraj je zahvalila svima koji su prepoznali trud članica kluba.