Novosti

16/04/2013

Za vikend radovi na prespoju kanala u Anticovoj ulici

U petak 19. travnja 2013. godine u jutarnjim satima započet će radovi na privremenom preusmjeravanju dotoka otpadnih voda iz glavnog kanala Pragrande na pomoćni kanal u Anticovoj ulici. Zbog izvođenja navedenih radova na križanju kod zgrade Istarskog narodnog kazališta na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Radovi na prespoju su treća i posljednja faza radova kojoj se pristupa nakon što je sanirano "usko grlo" kod zgrade Pošte i nakon sanacije šahtova u Anticovoj ulici.

Prespoj na križanju Anticove i Smaregline ulice kod zgrade Istarskog narodnog kazališta neće bitnije utjecati na dosadašnji način prometovanja, osim što autobusima gradskog prijevoza neće biti moguće prometovanje iz smjera Laginjine ulice prema Stoji i Verudi već će se za te smjerove autobusni promet preusmjeravati na alternativne pravce. Osobni automobili moći će otežano prometovati, a parkiranje je privremeno obustavljeno kod zgrade Doma Hrvatskih branitelja u cijeloj dužini. Protočnost prometa će osiguravati djelatnici prometne jedinice mladeži, a očekivano vrijeme trajanja radova je do utorka 23. travnja 2013. godine.

Ovim putem zahvaljujemo građanima na razumijevanju i strpljenju te sve sudionike u prometu pozivamo na poštivanje prometne regulacije.