Novosti

26/04/2013

Uz novo ruho pulske tržnice i privremena mobilna banka

Radovi na preuređenju gradske tržnice teku predviđenom dinamikom. U fazi je uređenje parkirnog područja i štandova.

Naime, područje gdje se nalazi "zelena" tržnica - štandovi s povrćem, voćem te ostalim proizvodima, kao i dio servisnog službenog parkirališta tržnice, djelomično se obnavljaju i zamjenjuju dotrajali štandovi. Na pulsku tržnicu bit će stavljeno ukupno 32 nova štanda, a dio postojećih kamenih stolova dobit će spremnike za skladištenje robe i opreme korisnika.

Svim korisnici tržnice, zakupcima omogućeno je da, na mjestima "zelene" tržnice gdje se radovi ne odvijaju , privremeno postave svoje prodajno mjesto, a parkiralište za dostavu osigurano im je ispred zgrade Županije. Završetak građevinskih radova planiran je početkom svibnja, a ukupna vrijednost investicije iznosi oko 1.100.000 kuna.

Uz radove na preuređenju pulske tržnice u njenoj neposrednoj blizini, točnije na adresi Trg 1. svibnja od ponedjeljka 6. svibnja 2013. godine bit ćeotvorena "mobilna" poslovnica Sberbank d.d. koja je od siječnja ove godine postala pravni sljednik Volksbank d.d. Mobilna poslovnica otvara se zbog privremenog zatvaranja pulske poslovnice Volksbanke radi preuređenja.

Za vrijeme trajanja radova  prilagodbe prostora za privremenu lokaciju mobilne poslovnice, koji se predviđaju završiti tijekom četvrtka 2. svibnja, neće biti moguće parkirati motocikle u Smareglijevoj ulici.

Na privremenoj adresi poslovnice klijentima bit će omogućen pristup dnevno-noćnom trezoru, kao i svi kontakti s djelatnicima banke. Pristup bankomatu i nadalje će biti moguć na dotadašnjoj adresi Trg Portarata 6.

Iz pulske Tržnice mole građane i korisnike tržnice za strpljenje tijekom navedenih radova.