Novosti

29/04/2013

Gradonačelnik Miletić primio pulski rock bend Fault

Gradonačelnik Boris Miletić danas je u Komunalnoj palači ugostio pulski rock bend Fault, koji je ime dobio po autorskoj pjesmi Nobody"™s Fault.

Gradonačelnik Miletić kazao je kako je izrazito sretan kad mladi ljudi promoviraju Grad Pulu te kako mu je drago što rock glazba i dalje živi u našem gradu. Zaželio je mladim glazbenicima  puno sreće s novom pjesmom Dancing naked, za koju planiraju snimiti spot na ulicama grada.  

Bend su 2009. godine osnovala braća Tin i Miran Ribarić kojima su se 2011. godine pridružili David Valenta i David Vitasović.

Tin Ribarić, gitarist i vokal, kaže kako je cilj benda doprinijeti glazbenoj sceni grada kroz žanr modernog rocka. Dosad su napravili 13 autorskih skladbi te samim time došli do željenog koraka da snime i vlastiti album, a trenutačno su u potrazi za izdavačkom kućom. Bend broji mnoštvo nastupa po Puli, Rijeci i Zagrebu, a upravo dogovaraju nastup i u Švicarskoj.

Inače bend je pred kraj 2011. godine snimio EP pod nazivom Hope na Radio Puli, a poznati američki producent Big Chris, koji je radio sa svjetski poznatim glazbenicima poput Slasha, Fergie i drugih, producirao je pjesme In The Night i Through your eyes. Za pjesmu In The Night je izrađen i video spot u MedVid produkciji.