Novosti

07/05/2013

Nove ponude na gradskoj tržnici

Tijekom prvog kvartala 2013. godine na pulskoj je tržnici bilo dosta promjena i aktivnosti.

Osim tradicionalnih događaja koji se sad već više godina održavaju, kao što su Mirisi i okusi Istre te Eko sajam, nastoji se potrošačima, posjetiteljima i građanima ponuditi nešto novo i interesantno. Naravno, ovisno o interesu posjetitelja tržnice, razvijaju se i buduća događanja.

Pored najavljenih radova te uređenja tržnice, noviteti se vide u ponudi, novim trgovinama, objektima i proizvodima koje sada možete naći na centralnoj pulskoj tržnici.

Naime, na 1. katu zgrade tržnice, odnedavno djeluju proizvođači s još bogatijom gasto ponudom pa tako posjetitelji mogu uživati u giricama, lignjama, srdelama pripremljenim na razne načine. Jela se mogu konzumirati na licu mjesta, s nogu ili na terasi, a moguće ih je i odnijeti za konzumaciju izvan lokala.

Također, u ponudi se mogu naći razni kvalitetni riblji proizvodi u najrazličitijem asortimanu. Nadalje, mogu se kupiti izvrsni proizvodi talijanske proizvodnje kao što su kava, sirevi, riža, pašta, masline te brojni drugi, kao i tradicionalni  talijanski proizvodi prepoznatljive kvalitete.

Na tzv. "zelenom" dijelu tržnice nedavno su otvorena dva nova kioska s ponudom palačinki i svježeg mlijeka i mliječnih proizvoda.

Podsjetimo, prije par dana uz zgradu tržnice  postavljena je i privremena poslovnica Sberbanke kako građani ne bi bili ukinuti za bankarske usluge dok traju radovi na preuređenju Volksbanke.

Svi najavljeni radovi na uređenju gradske tržnice uskoro će biti okončani kako bi ljetnu sezonu tržnica u Puli dočekala spremna, poručuju iz Uprave tržnice.