Novosti

09/05/2013

Uručena priznanja Boksačkom klubu Pula

Danas je u prostorijama Saveza sporta Grada Pule upriličeno primanje boksačima, njihovom treneru i članovima uprave Boksačkog kluba "Pula". Predstavnici Grada Pule i Saveza sportova Pula uručili su priznanja za ostvarene rezultate.

Priznanje za prvaka države do 56 kg je uručeno Mirsadu Ahmetiu, priznanje za prvaka države do 75 kg je uručeno Sanjinu Pol Vrgoču i za prvaka države do 91 kg je uručeno Marku Čaliću. Plaketu je dobio i trener kluba Dorian Čalić, koji je zaslužan za ostvarene rezultate. Trener Čalić se zahvalio Savezu sporta i Gradu na podršci, te je kazao kako mu je sad cilj ostvariti što bolje rezultate na predstojećem europskom prvenstvu.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić je zaželio članovima kluba još puno sportskih uspjeha, zahvalio im je što na najplemenitiji način promoviraju Grad Pulu, te je istaknuo je kako Pula ulaže puno truda u promociju sporta i talentiranih sportaša.

Predsjednik Boksačkog kluba, Aldo Buršić je u svojem kratkom obračanju kazao kako se ovakvi rezltati postižu samo kontinuiranim radom.