Novosti

10/05/2013

Čovječe, ne ljuti se u Rojcu

Prvi turnir u "Čovječe, ne ljuti se u Rojcu!", na novoj i jedinstvenoj podlozi održat će se tijekom Akcije za Rojc, u nedjelju, 12. svibnja 2013. godine s početkom u 11.00 sati. Program će biti organiziran u sklopu Akcije za Rojc od strane Seasplash udruge u sklopu projekta Civilno-javna partnerstva u kulturi i hibridne institucije kojeg financira Nacionalna Zaklada za razvoj civilnog društva.

Na ovogodišnjoj Akciju sudjelovat će više od 20 udruga iz Rojca koje su udružile snaga i osmislile zabavan, kreativan i edukativan program za sve. Sudionici igre, timski grupirani i prepoznatljivo označeni, bit će "živi pijuni" koji će bacati veliku kocku i kretati se korak po korak do svog cilja!

Svi zainteresirani mogu se prijaviti pojedinačno ili kao tim od po 4 igrača na e mail ina.kihli@gmail.com, odnosno na "Čovječe, ne ljuti se punktu" tijekom Akcije za Rojc!

Organizirat će se i najveći Proljetni buvljak u gradu sa više od 60 izlagača. Uz pomoć djelatnika Policijske postaje Pula, najmlađe će učiti pravilnom i savjesnom ponašanju u prometu. Još jedna zanimljivost je da je SUR uz pomoć prijatelja osmislio "maskote" Društvenog centra Rojc - Karla i Karlu koji su izrađeni u prirodnoj veličini od šperploče te će biti postavljeni ispred Rojca.