Novosti

14/05/2013

Drugo kolo malonogometnog prvenstva osnovnih škola

Na igralištu Osnovne škole Vidikovac odigrano je drugo kolo malonogometnog prvenstva pulskih osnovnih škola za pete i šeste razrede.

Prva utakmica drugoga kola, između G. Martinuzzi i Monte Zara, završila je izjednačenim rezultatom 2:2. Prvo poluvrijeme, zahvaljujući golovima Sandra Ristića i Filipa Omrčena otišlo je na stranu dječaka iz G.Martinuzzi dok je u drugom poluvremenu Monte Zaro na krilima Dina Čengića, koji je postigao dva kola, uspjela izvući bod.

Utakmica između Šijane i Vidikovca završila je 5:1 za momčad Vidikovca, a neizvjesno je bilo samo prvo poluvrijeme koje je završilo golom prednosti za ekipu Vidikovca (2:1). U drugo poluvrijeme Vidikovac je ušao puno ofenzivnije te je podigao rezultat na četiri gola razlike. Za Vidikovac su se istakli Toni Balija i Marin Belančić sa po dva postignuta gola, dok je za Šijanu jedini strijelac bio Mateo Slišković.

Najuvjerljivija utakmica kola odigrana je između Kaštanjera i Stoje, a završila je visokom pobjedom Kaštanjera 11:1. Već je u prvom poluvremenu bila vidljiva totalna dominacija Kaštanjera koja je otišla na odmor sa sedam golova prednosti. Drugo poluvrijeme je nastavljeno u istome ritmu, a do kraja utakmice Stoja je uspjela zabiti počasni pogodak preko Borne Vujice. Za Kaštanjer su najbolje odigrali Antonio Vekić sa 7, te Marin Filipović sa 2 postignuta gola.

Zadnja utakmica kola, ona odigrana između Velog Vrha i Centra , završila je solidnom pobjedom ekipe iz Centra 3:0. Ovom pobjedom Centar je osigurao drugu poziciju skupine B sa šest bodova razlike.

Treće kolo na rasporedu je u ponedjeljak 20. svibnja 2013 na igralištu OŠ Vidikovac, a tada se sastaju: T. Peruška - Kaštanjer, Stoja - Veli Vrh, Vidikovac - G.Martinuzzi te Šijana - Veruda.

Rezultati drugog kola 13.svibnja 2013:

SKUPINA - A : G.Martinuzzi - M.Zaro 2:2 ; Šijana - Vidikovac 1:5. (Veruda, slobodna)

SKUPINA - B : V.Vrh - Centar 0:3 ; Stoja - Kaštanjer 1:11 . ( T. Peruška, slobodan )