Novosti

14/06/2013

Pulski gradonačelnik primio veleposlanika Izraela u RH

U sklopu posjeta Puli i Istarskoj županiji, danas je u prostorijama pulske Komunalne palače gradonačelnik Boris Miletić primio izraelskog veleposlanika u Republici Hrvatskoj Yosefa Amranija.

Izraelski veleposlanik ovom je prilikom prvog čovjeka Grada Pule upoznao s manifestacijom koja bi se početkom kolovoza ove godine trebala održati u Puli pod nazivom "Čarolije Izraela". Riječ o višednevnoj manifestaciji u sklopu koje će se održati niz kvalitetnih programa, od kulture do zabave, a predviđen je i nastup renomiranih izraelskih glazbenika i umjetnika, ali i posebna gastro večer s izraelskim specijalitetima te modna revija. "Naša je intencija u Puli predstaviti kulturno bogatstvo Izraela i vjerujem kako će brojni Puljani i njihovi gosti zaista imati što vidjeti", kazao je Amrani.

Pulski gradonačelnik Boris Miletić izrazio je punu podršku projektu ističući izvrsnu dosadašnju suradnju s izraelskim veleposlanstvom, dodavši kako će ovaj događaj dodatno obogatiti kulturnu ponudu Pule u ljetnoj sezoni.