Novosti

20/06/2013

Besplatne radionice u sklopu Youth Adrineta

U periodu od 1. do 5. srpnja 2013. godine, u sklopu projekta Youth Adrinet, održati će se besplatne radionice namijenjene mladima grada Pule u dobnoj skupini od 18 do 29 godina na temu projektnog menadžmenta, poduzetništva i socijalnog poduzetništva te razvoja socijalnih vještina uz 20-satno podučavanje na jedinstven i interaktivan način.

Cilj aktivnosti je razvoj metodologija za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih na području Jadranske euroregije kvalitetnim i zanimljivim treninzima koje će održavati Udruga za mlade Alfa Albona, Istarska razvojna agencija, Udruga mladih Korak ispred, CEDRA Rijeka i AIESEC Rijeka u suradnju s mladim poduzetnicima koji će prezentirati svoje iskustvo u poduzetničkom svijetu.

Kroz organizaciju navedenih radionica Grad Pula i Udruga za mlade Alfa Albona koja u projektu Youth Adrinet ima ulogu vanjske ekspertize, nastoje povećati stupanj aktivnog sudjelovanja mladih u civilnom društvu, potaknuti i osnažiti mlade ljude da slijede svoje talente, ideje i sposobnosti te ih povezati s drugim mladima iz Jadranske euroregije, zatim istražiti mogućnosti osobnog razvoja i samozapošljavanja te multikulturalnim pristupom osnažiti poslovni duh među mladima.

Više o načinu prijave i slanju prijavnog obrasca može se saznati na web stranici www.alfa-albona.hr ili na facebook stranici www.facebook.com/youthadrinetpula. Rok za prijavu je 27. Lipanj 2013. godine.