Novosti

12/08/2013

Bezalkoholni koncert povodom Međunarodnog dana mladih

Povodom ovogodišnjeg obilježavanja Međunarodnog dana mladih, na pulskoj će se Portarati sutra s početkom u 22,00 sata održati veliki koncert za sve mlade i one koji se tako osjećaju najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Puljane će zabavljati grupe The Shock Bend kao predgrupa i Radio Aktiv kao glavni izvođač. Koncert zajednički organiziraju Grad Pula, udruga Institut Pula, Savjet mladih Grada Pule i Volonterski centar Istre.

Prema riječima pročelnika UO za društvene djelatnosti Erika Lukšića sutrašnji koncert još je jedan doprinos projektu "Pula - zdravi grad" te je vjerovanja kako će u budućnosti sve više udruga i organizacija svojim idejama doprinijeti tom projektu. "Osnovni je cilj potaknuti mlade na aktivno i korisno provođenje slobodnog vremena i vjerujemo kako za dobru zabavu nije potreban alkohol pa će upravo zbog toga ovaj koncert biti bezalkoholni", kazala je Varja Bastijačić iz udruge Institut. Za ovu prigodu Grad Pula osigurao je dovoljnu količinu vode i sokova za sve posjetitelje. Savjet mladih Grada Pule po prvi put se uključio u organizaciju ovakve manifestacije, a predsjednica Sandra Blašković pozvala je sve zainteresirane da se u što većem broju uključe u proslavu Međunarodnog dana mladih.