Novosti

14/08/2013

Smjernice razvoja mladih na području Grada Pule u 2014. godini

Udruga za mlade "Alfa Albona" u suradnji sa Gradom Pulom i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Pula organizira okrugli stol "Smjernice razvoja mladih na području Grada Pule u 2014. godini" koji će se održati 21. kolovoza 2013. godine od 18:00 - 20:00 sati u prostorijama "Dnevnog boravka" Centra gradskih udruga Rojc.

U sklopu projekta YOUTH ADRINET, Udruga za mlade "Alfa Albona" u suradnji sa Gradom Pulom i Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Pula organizira okrugli stol za sve mlade na području Grada Pule koji su aktivni u organizaciji aktivnosti i projekata za mlade, aktivni članovi udruga, Vijeća mladih, Savjeta mladih te ostale zainteresirane koji rade ili žele raditi na području uspostavljanja politike za mlade.

Na okruglom stolu predstavit će se dosadašnji rad na uvrđivanju smjernica razvoja mladih na području Grada Pule te rezultati aktivnosti provedenih u sklopu projekta YOUTH ADRINET koji za cilj ima promicanje aktivnog sudjelovanja mladih, poticanjem međusobnog upoznavanja, razvojem zajedničkih metodologija i stvaranjem mogućnosti zapošljavanja na području Jadranske euroregije.

Nakon predstavljanja dosadašnjeg rada organizirati će se rasprava gdje će se definirati i rangirati smjernice razvoja mladih na području Grada Pule u 2014. godini. Rasprava će se provesti metodom World cafea. Ova zanimljiva interaktivna metoda za rad u grupama omogućuje razvoj kvalitetnog dijaloga, razmjenu mišljenja i znanja te potiče realizaciju punog potencijala interakcije.

Na kraju će se prezentirati rezultati i prioritetna lista svakog tima te će biti otvorena diskusija kojom želimo proširiti znanja, razmijeniti iskustva, otvoreno raspraviti o svim smjernicama te zajedno zaključiti prioritetnu listu za 2014. godinu.

U nastavku je priložen program okruglog stola, uz zadržavanje prava organizatora na moguće promjene koje će biti ažurirane na web stranici: www.alfa-albona.hr.

Program okruglog stola.