Novosti

26/08/2013

Pulska noć ispunila očekivanja

Osmo izdanje tradicionalne pulske noći i ove je godine ispunilo očekivanja posjetitelja koji su na svakom kutu središta grada mogli uživati u bogatom programu te istovremeno pojesti za naše podneblje popularne srdele i popiti čašu vina po simboličnih 15 kuna. Gradeladu na Giardinima upotpunili su Cherry Bombz i High Life Band dok su na tržnici, na kojoj su ugostiteljski objekti radili produženo, nastupili Moondance i Double dose.

Zabava se odvijala na čak sedam punktova u središtu grada i programskim sadržajem zadovoljene su sve generacije. Na glavnoj pozornici na Forumu nastupili su zbor Zaro, Dream project i Night Express. U Ulici Sergijevaca na dva punkta svirali su Duo Irena Kuhar & Mauro Giorgi te Duo Magic i Fiorin Jazz orchestra.

Program za mlađu publiku bio je na Danteovom trgu uz Open air discotheque party s r'n'b, house i elektro glazba. KUD Uljanik, Anelidi, Vesna Nežić Ružić, Delta Blues Gang i Belfast food pak zabavljali su mnogobrojno građanstvo na Portarati. Domaće glazbene snage do kasno u noć priuštile su vrhunski provod i niti kišica koja je oko ponoći lagano počela sipiti nije prekinula dobru atmosferu.