Novosti

06/09/2013

Rujan u Valli

Na ovomjesečnom programu nalaze se horori, SF trileri, biografske drame, akcijske i ljubavne komedije i animirane avanture. Tako će se prikazivati čak četiri filmska hita i to redom Prizivanja (The Conjuring), Riddick (Riddick), Jobs (Jobs) i Kick-ass 2 (Kick-ass 2), zatim dva nezavisna filma Ljubav je u zraku (Amour & turbulences) i Putnici ljubavnici (Los amantes pasajeros), Diana (Diana). Od filmova za djecu izdvajamo Štrumpfovi 2 - 2D i 3D (Smurfs 2), Zagonetni dječak (Zagonetni dječak), Čudovišta sa sveučilišta 3D (Monsters University) i Turbo 2D i 3D (Turbo). Te dva dokumentarca Pina 3D (Pina) i Marley (Marley).

Nakon instalacije nove digitalne opreme u srpnju kino će još brže i bolje pratiti trendove na domaćoj i međunarodnoj filmskoj sceni tijekom nove kino sezone.

Svi oni koji su tijekom srpnja i kolovoza propustili izložbu karikatura Dušana Vukotića VUDa, Oskarovca i kroničara pulskog filmskog festivala, imaju priliku pogledati je i tijekom rujna.

Pred nama je nova sezona Metropolitan Opere 2013./2014, koja se otvara u subotu , 5.10. u 19.00 sati s operom Evgenij Onjegin, P.I. Tchaikovskog. Cjeloviti program uskoro će biti dostupan na web stranici kina.