Novosti

04/10/2013

Uskoro "Kotačićima po Puli"

Danas je na konferenciji za medije najavljena druga po redu manifestacija Kotačićima po Puli koja će se održati u utorak, 8. listopada 2013. godine u organizaciji Koturaljkaškog kluba PULA Inline i Koturaljkaškog kluba "Uljanik".

Rekreativna vožnja "kotačićima" koja počinje startom u 10 sati s parkirališta Karolina otvorenog je tipa i besplatna. Organizatori su osigurali sigurnu vožnju ulicama Pule uz potporu Policijske postaje Pula te brojnih članova klubova.

Planirana ruta kreće s Karoline zatim ide Ulicom Sv.Ivana, pulskom Rivom, Flacijusovom ulicom, uz Danteov trg, Leharovom ulicom, Arsenalsom, Ulicom Sv.Polikarpa, zatim Ulicom Agnana, prolazi preko Stoje Uskočkom ulicom i šetnicom Lungomare, a konačan cilj je na Mornaru.

Članovi klubova Inline i Uljanik brinut će se da svi sudionici uspješno pređu planiranu rutu te da sretno i sigurno stignu na cilj, na pulskom kupalištu Mornar. Za najmlađu djecu obvezna je sigurnosna kaciga te zaštitna oprema za rošule i role. Dobro došli su i svi ostali kotačići; skejtovi, karići, romobili"¦, bitna je samo dobra volja i malo kondicije. Ovo je izuzetna prilika da Pulom s kotačićima vozite prometnicama koje će za ovu prigodu biti djelomično zatvorene dok ne prođe cijela povorka sudionika.

Sve informacije građani mogu dobiti na broju mobitela 091/211-3100, kontakt Stanko Čačinović.