Novosti

11/10/2013

Benettonu nagrada za najljepši jesenski izlog 2013

Izlog trgovine United Colors of Benetton proglašen je najljepšim jesenskim izlogom 2013. godine u nagradnom natječaju koji zajednički provode Turistička zajednica grada Pule i Grad Pula.

Čestitke pobjednicima jesenskog ciklusa uputila je Lidija Mussi, voditeljica gradskog odsjeka za kulturu uz nadu da će izlozi iz godine u godinu biti sve bolji, pogotovo u ovim prijelaznim razdobljima.

"Svaki dobar trgovac zna da je bitno urediti izlog" kazala je direktorica TZ Pula, Sanja Cinkopan Korotaj koja je uručila novčanu nagradu i naljepnicu voditeljici trgovine. "Jako je malo sređenih trgovina, pogotovo u duhu jeseni" izjavila je Cinkopan Korotaj tako da se Benetton sa svojih 5 velikih izloga na frekventnoj poziciji istaknuo originalnošću.

Voditeljicu trgovine Veru Ereiz je jako razveselila nagrada, te joj je pripala čast zalijepiti naljepnicu na najljepši izlog. "Zahvalan sam ljudima koji se brinu o marketingu i koji rade u samoj trgovini" kazao je Luciano Bencic, jedan od suvlasnika trgovine. Zahvalama se pridružio Sven Bichler, glavni distributer za Benetton istočne Europe koji je nadodao da je ovo poticaj za dalje.

Prema ocjenama žirija drugo mjesto za najuređeniji jesenski izlog dobila je trgovina Calzedonia, treće Enoteka, četvrto Le Mode, peto Nove Istarske knjižare, a šesto Augusta. Žiri su kao i obično sačinjavali: Glas Istre, Radio Pula, Tv Nova, HDLU, te predstavnici Grada Pule i TZ-a.