Novosti

12/10/2013

Pulski gradonačelnik tradicionalno primio građane

Pulski gradonačelnik Boris Miletić u pratnji pročelnika upravnih odjela tradicionalno je u subotu 12. listopada 2013. godine, primio građane na razgovor i saslušao njihove probleme.

Naime, po ustaljenoj praksi i u cilju što bolje interakcije i dvosmjerne komunikacije s građanima, subotnje jutro pulski gradonačelnik iskoristio je za razgovor o prijedlozima, sugestijama i problemima u radu gradske uprave.

Ovoga puta, u pratnji svih pročelnika upravnih odjela odgovarao je na konkretna pitanja te im je ponudio rješenja. Građane je u najvećoj mjeri zanimalo rješavanje stambenog pitanja, mogućnost dobivanja socijalne pomoći ili pak zaposlenja. Razgovaralo se i o aktualnim problemima poput legalizacije. Gradonačelnik je ukupno primio dvadesetak građana.

Ovom prilikom Miletić je istaknuo važnost dijaloga s građanima te je dodao kako su vrata njegova ureda uvijek otvorena svim građanima.

Svi građani koji osobno žele razgovarati s gradonačelnikom mogu to učiniti uz prethodnu najavu u Ured gradonačelnika na tel 052/371-710.