Novosti

21/10/2013

Veruda i Šijana najefikasnije na prvenstvu u malom nogometu OŠ

Na terenu Osnovne škole Vidikovac odigrano je drugo kolo za dječake 7. i 8. razreda. Prva utakmica na rasporedu bila je ona između  raspoložene momčadi Šijane i ekipe Monte Zara . Filip Lazendić (Šijana) zabija 2 gola,dok  treći Monte Zaro poklanja(autogol) Šijancima  za ukupnih 3:0 u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme obrana Monte Zara nastavlja sa greškama ,što ekipa Šijane iskorištava  i već u samim počecima zabijaju 2 brza gola  te se udaljavaju na 5:0. Imao je i Monte Zaro svoje prilike  naročito Kristijan Knežević koji se u par navrata našao u izvanrednoj prilici da vrati svoju momčad u igru ,ali golman Šijane sve brani. Pred sam kraj utakmice  Karlo Matković  uputio je snažan udarac sa centra terena i uhvatio nespremnog golmana te zabio gol za konačnih 6:0

Vidikovac i  Stoja,  prošlogodišnji polufinalisti,  odigrali su derbi kola. Treba naglasiti kako su ekipi Vidikovca nedostajala dva standardna igrača,dok je Stoja bila kompletna, što se i vidjelo na terenu. Stoja je stidljivo  otvorila prvo poluvrijeme, iako se igralo pretežito na polovici Vidikovca niti jedna niti druga momčad  nisu bili u prilici da povedu, sve do zadnje sekunde prvog dijela kada Dean Moravac, uz pomoć stative, pogađa za 1:0. Drugo poluvrijeme  Stoja je krenula puno agresivnije  što je i rezultiralo  sa još dva pogotka, prvo Patrika Vujice a nakon njega i Danijela Moravca. Pokušao je Vidikovac zaprijetiti preko Stefana Antanasakovića ali je posljednja linija Stoje bila maksimalno koncentrirana i  uspješno zaustavljala napade protivničke momčadi.

Posljednja utakmica kola odigrana je između Verude i Tone Peruška. Momčadi Tone Peruška očito nije bio dan jer prvo poluvrijeme otvaraju  sa dva autogola, a  nakon čega jednostavno nisu više bili dovoljno koncentrirani za daljnji tijek utakmice. Svu tu konfuziju iskorištava Luka Špelić (Veruda) koji zabija 2 gola.Tek što se ekipa Tone Peruška u potpunosti otvorila, uslijedila su još tri pogotka ,prvo Aron Xhemili nakon njega Milan Rakazović  te  za kraj Noel Radolović za uvjerljivih  7:0 Verude.

Rezultati II.kola odigranog  18.10.2013.

Monte Zaro -Šijana  0:6

Vidikovac -Stoja  0:3

Veruda -Tone Peruška 7:0