Novosti

25/10/2013

Održana akcija darivanja u domovima "Alfredo Štiglić" i "Vila Maria"

Pod pokroviteljstvom Grada Pule danas je u pulskom Domu za starije i nemoćne osobe Alfredo Štiglić održana humanitarna akcija darivanja odjevnih predmeta. Akcijom je simbolično obilježen današnji Dan međusobnog pomaganja, kao i 65. obljetnica Arena trikotaže. Tom su prigodom korisnici doma Alfredo Štiglić pripremili izložbu pletiva, a štićenici "Vila Marie" izveli kratku modnu reviju s dobivenim odjevnim predmetima.

Ravnateljica Doma za odrasle "Vila Maria" Vesna Sperath zahvalila je svima koji su su se odazvali ovoj akciji,, a ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe Alfredo Štiglić Vesna Juhas Grubišić obavijestila je prisutne kako će darovani predmeti biti namijenjeni osobama slabijeg imovinskog statusa.

Humanitarnoj akciji pridružila se i zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci, koja je pohvalila inicijativu modne kuće Arena i suradnju s oba doma. "Iza nas ostaje čin darivanja kojim nastojimo udovoljiti vašim željama i potrebama" kazala je Puh Belci.

Snježana de Gravisi, predsjednica Uprave Arena trikotaže, istaknula je kako tvrtka uz osnovnu djelatnost uvijek veliku pažnju pridaje humanitarnom djelovanju te nadodala kako se nada da će korisnici oba doma pronaći nešto za sebe iz poklonjenog asortimana.